peas-166969_1920

5 טיפים לאכילה בריאה במהלך המגפה COVID-19

1. דאגו למלאי פירות וירקות קפואים. הם יהיו שימושיים לתקופה ארוכה. גרגרי יער קפואים ניתן להוסיף לשייק יוגורט או להפשיר במהירות לקבלת משהו מתוק.

2. התייעצו עם הרופא לגבי תזונה וצרכים תזונתיים ספציפיים בהתאם לבריאותכם או מצבכם. זה נתון שיכול לעזור  להימנע מאופנות שאינן טובות לאף אחד.

3. הימנעו ממזונות "דלקתיים". נראה כי ישנם מזונות המשפיעים על רמות החלבון המגיב ל- C, סמן לדלקת. ודלקת קשורה למגוון בעיות בריאותיות.

4. חישבו מחדש על חטיפים. תתיחסו לחטיפים כהזדמנויות לתזונה. נסו לשלב בין שתי קבוצות מזון בחטיף, בדרך כלל חלבון אחד ופחמימה אחת.

כמה רעיונות: גבינה וקרקרים, חמאת בוטנים וטוסטים, ואגוזים ופירות.

5. מצאו הנאה שאיננה אוכל. על ידי היצמדות לרשימה בעת ביצוע הזמנת מכולת מקוונת, תוכלו לשלוט במאכלים הזמינים ביותר עבורכם. ואז התמקדו במציאת פעילויות מהנות וסוחפות שמונעות מכם אכילה מתוך שעמום. להיות שקועים במשהו יכול להיות יתרון גם לבריאות רגשית.

"שמירה על תודעה עסוקה עוזרת  להימנע מהתמקדות בשאלה כיצד המחלה שלך משפיעה עליך. לדוגמה, השתתפות בשיעור אמנות מקוון יכולה להיות בעלת השפעה מרגיעה נהדרת המסייעת  להתמודד עם לחץ".

שתפו פוסט זה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

להרשמה לניוזלטר השאירו פרטים

טיפים

הסרת קעקועים בלייזר

הפופולריות של קעקועים גדלה בשנים האחרונות עד כדי כך שגם אנשים נורמטיביים נהנים להוסיף קעקועים מדי פעם. אלא שלא פעם

התקשרו עכשיו